Svårt att sova.....

Okey här är man sjukskriven, helt fri att sova tills man vaknar =)
Givetvis kan man inte sova då....skyller allt på filmen vi såg i helgen.

Paranormal Activity





Skulle inte säga att det är det läskigaste jag sett men trots det har den påverkat min sömn och måste väl kanske erkänna då att den var bra stundtals. Men den har sina dåliga sidor förutom att skrämma folk.

Filmen har en väldigt simpel handling, ett par som bor i ett hus där det spökar. Fel av mig, det är tjejen dom är förföljd av en demon vilket gör att det inte kommer sluta även om dom flyttar. För att få bevis på detta så köper killen, Micha som han heter, en kamera för att försöka få med spöket på film. Det lyckas han med, milt sagt.

Filmen är tydligen inspelad på en vecka i resigörens eget hus med en väldigt liten budget vilket gör filmen briljant på så vis.
Men tyvärr är karaktärerna inte lika briljanta. Framförallt Micha framstår som lätt utvecklings störd och är otroligt irriterande, stundtals så irriterande att man hoppas att spöket/demonen eller vad det nu är ska komma och slita han i stycken genom halva filmen. Även Katies karaktär är dåligt skriven med en dålig bakgrundshistoria, hon framstår som en total mes stundtals och en gapande alfahona i en annan men som senare kuvar sig under sin man.
Hade det här hänt på riktigt hade inte den där kameran överlevt mer än en vecka, tjejen hade slagit sönder den i killens huvud efter natt 5.

Det är svårt att skriva mer utan att avslöja för mycket. Varför dom överhuvutaget fortsätter att sova som vanligt förstår nog ingen eftersom allt som händer sker under natten. Jag personligen hade nog sovit på dagen, i skift osv. för att kanske slippa lite spökerier.
Filmen är inte verklighetsbaserad! Det kan vara bra att veta i förväg för oss hariga.

AA

Filmen får bara 2 An av mej å det beror inte på att den skrämt mej utan pga karaktärerna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0